23 Nisan 2008 Çarşamba

Erkekler bayılıyor, kadınlar ilk başta çekiniyor: Oral seks

Erkeklerin çok sevmesine rağmen kadınların ilk başta çekindiği, hatta bazılarının yapmayı reddettiği seksi mevzulardan biri "oral seks'.




Şu da bir gerçek ki; önce biraz çekinerek başlayan öpücükler, sonradan kadının penisi ağzına alması, erkeğinse dölyolu ağzındaki dudakları aralayarak diliyle dölyolunu keşfe koyulmasına kadar varabiliyor!

Fiziksel temasların en mahremlerinden biri oral seks. Cinsel organlar gibi, ağız ve dilin de ne denli duyarlı organlar olduğu düşünülürse, bu mahremiyetin nedeni kolayca anlaşılır!


Aslında zihinsel bir çekingenlik olmadığı sürece oral seksin, yani bir eşin ağzı ile diğer eşin cinsel organlarının oynaşması veya birleşmesinin, olabilecek en uyarıcı temas olduğu
kesin. Zevkli bir cinsel birleşme sürecinde tarafların birbirlerinin vücutlarını ve cinsel organlarını öpmek isteyecekleri bir aşamaya gelmeleri de son derece doğal. Çünkü cinsel oyun içinde penis ve dölyolu son derece çekici unsurlar. Olağandışı temasları ve ilginç görünümleri yanı sıra uyarıcı bir kokuları var.

Sonuç itibariyle, eşlerin bu çekiciliğe karşı koymaları genellikle olanaksız hale geliyor. Önce biraz çekinerek başlayan öpücükler, sonradan kadının penisi ağzına alması, erkeğinse dölyolu ağzındaki dudakları aralayarak diliyle dölyolunu keşfe koyulmasına kadar varabiliyor!


Kadın oral seks yaparsa Fellasyo

Emmek anlamına gelen fellasyo, erkek cinsel organlarının yalanıp emilmesini ifade etmek için kullanılır. Erkeğin dış cinsel organları temasa son derece duyarlı olduğu gibi kadının dudakları, dili ve ağzın sıcak ıslaklığı da, en haz verici uyarımın sağlanmasına yetkindir. Aslında kadın, hemen erbezi torbalarının yakınından bacakların iç kısmını öperek ya da erbezlerini yalayarak erkeği büyük ölçüde coşkulandırabilir.

Fellasyonun eski Hint, Pers, Mısır, Yunan, Roma ve Etrüsk toplumlarında önemli bir yeri olduğu bu kültürlerden kalan sanat yapıtlarından anlaşılmaktadır. Bununla birlikte eski çağlara ait bir takım yazılarda ise hem fellasyo hem de kunnilingusa karşı çıkılmaktadır. Fellasyo yöntemi eşlerin teknik tercihlerine ve arzularına göre değişecektir.

Kabaca bazı kategorilerden söz edilebilir. Baş kısmı, penis ve erbezlerinin öpülmesine "penilingus" denir. Dudaklar ve ağız yumuşak ve duyarlı bir biçimde erkek cinsel organlarını uyarmak üzere öpüp yalamak için kullanılır. Bu işleme dudak ve dişlerin hafif ısırmaları da katılabilir, baş kısmının etrafında ve penis boyunca gidip gelebilirler. Penisin, dölyolu birleşmesine benzer şekilde kadının ağzına girip çıktığı yönteme "irrumatio" denmektedir. Meninin ağıza akıtılması ve yutulması zararsızdır.

Çok tuzlu olan meni yapı olarak proteindir ve kalori değeri 6'dır. Ancak her türlü yabancı madde gibi bunun de genize veya ciğerlere kaçması tehlikeli olabilir. Meni yutulmasının tehlikeli olabileceği bir durum, gebeliğin yedinci ayından sonra söz konusu olabilir. Erken doğuma yol açma olasılığı vardır. Bazı Afrikalı kabilelerin doğumu başlatmak için meni sıvısından yapılmış bir iksir kullandıkları bilinmektedir.

Fellasyo için erkek çeşitli duruşlarda bulunabilir, kaba üstü yatabileceği gibi koltukta da oturabilir veya önünde kadın diz çökerken o ayakta durabilir.

Bu yöntemde mutlaka dikkat edilmesi gereken frengi veya belsoğukluğu gibi bulaşıcı hastalıklar bilindiği veya kuşkulanıldığı takdirde uygulanmaktan kaçınılmasıdır.


Erkek oral seks yaparsa Kunnilingus

Vulva anlamına gelen "cunnus" ve yalamak anlamına gelen "lingere" sözcüklerinin birleşmesinden oluşuyor ve dişi cinsel organların ağız ve dille uyarılmasını ifade ediyor. Makat civarının uyarılması da kunnilingusa girmekle beraber özel olarak "anilinctus" diye de anılır.

Kasolet olarak bilinen dölyolu ağzındaki koku, erkekte şiddetli cinsel tepki uyaran bir takım kimyasal maddeler içeriyor. Bu nedenle, her ne kadar hijyenik bakım zorunluysa da kadının parfümlü sabunlarla veya deodorantlarla bu kokuyu yok etmesi doğru değil. Kunnilingusta olağan duruşlardan biri kadının erkeğin başının üzerinden ayaklarına bakar biçimde çömelmesi.

Bu duruşun özelliği kadının adeta dölyolu ağzındaki dudaklarla erkeğin ağzını öptüğü duygusunu vermesidir. Bu çekici özelliğine karşın fazla uzatılırsa, bu zor duruşta aktif olarak hareket eden erkeğin boynunun incinmesi gibi bir sakınca vardır. Kadının bir iskemleye veya yatağa kaykılıp bacaklarını iyice aralaması ve vulvayı iskemlenin kenarına doğru çıkarması da sık uygulanan bir duruştur. Kadının sırtını, yastıkla desteklemek yerinde olur. Diğer taraf yere oturarak rahatça kadının cinsel bölgelerine ağzıyla dokunabilir. En kolay duruşlardan biri kadının sırtüstü yatması, erkeğin onun başının üzerinden ayakları yönünde çömelmesidir.

Erkek, kadının bacaklarını yukarı doğru çekip dirseklerini kadının dizlerinin arkasından araya sokarak bacaklarını istediği gibi aralar. Bu duruş tüm apışarasını açıkta bırakır. Erkek kolaylıkla dilini vulvanın üzerinde her yönde oynatabilir. Eşlerin anlaşmasına göre, dil ucuyla yalamalar veya dudaklarla hafif ısırmalar başvurulan başlıca teknikler olur. Tüm erojen alan buna uygun olduğu halde özellikle klitoris kadının orgazma ulaşması açısından son derece duyarlıdır.

Birçok erkek tüm hünerlerini ortaya koydukları halde eşlerini oral yoldan gerçek anlamda uyaramamak gibi açmazla karşılaşmıştır. Bunun başlıca nedeni cinsel temas içinde kadının salgısı arttıkça salyayla kaplı olan dilin, yalamayla yarattığı duyumların kaybolmasıdır. Oysa yalamak yerine emme tekniğine dönülmesi kadını orgazma götürebilir. Çiftler bunu deneyle keşfederler. Başka bir yöntem de dili gittiği kadarıyla dölyoluna sokup çıkarmaktır. Kunnilingus hamileliğin son dönemlerinde uygulanmamalıdır. Çünkü dölyoluna hava fışkırtmak hem kadın hem de cenin için tehlikelidir.

Dikkat! Temizlik şart!

İki tarafın da istekli olarak katıldığı bir oral birleşme, her iki taraf için de kolayca orgazmla sonuçlanabilir. Oral seksi diğer tüm cinsel eylemlere tercih eden insan sayısı az değildir.
Ağız, dölyolundan çok daha sıkı kasılabilir. Keza erkeğin dili penisin asla ulaşamayacağı duyarlı noktaları bulup çıkarabileceği gibi, bir yandan da dudaklarıyla klitorisi uyarabilir.


Kadının ağzı da hareketli bir dölyolu gibidir ve emme tekniği açısından dölyolundan daha beceriklidir. Batı dünyasında "Fransız aşkı" olarak anılan fellasyo konusundaki Kinsey raporları (1949 ve 1953) anket uygulanan evli kişilerin yüzde 60'ının oral seksi alışkanlık edindiklerini ve bu yöntemi erkeklerin kadınlardan daha fazla uyguladıklarını göstermiştir.


Oral seksin temizlik gerektirdiği kesin. Aşk yapmadan önce sabunla yıkanmak yalnızca eşlerin birbirine karşı nazik bir davranışı olmayıp, son idrar veya abdestten arda kalmış olabilecek bazı bakterilerin bulaşmasını engelleyecek bir önlemdir de. Sabun ve su, cinsel uyarılma sırasında cinsel organlardan çıkan doğal hoş kokuları asla yok etmediği gibi bunların kötüleşmesini de önler.

2 yorum:

Unknown dedi ki...

05374667155 SLM İSMİM MEHMET UZMAN JİGOLOYUM CEKINMEDEN ARAYABILECEGIZ TEK ADRESTIR İSTANBUL İCİ ELİT OLGUN BAYANLAR MASAJ SEX KONUSUNDA UZMANIM EVIM VE ARABAM VAR ISTENIRSE ADRESTEN ALIP ADRESESINIZE BIRAKIRIM ERKEN BOSALMA SORUNUM YOKTUR GIZLILIK PRENSIBIMDIR BENDE SECIYIMDIR NOT;GURUP ISTEYENLER GAYLAR VE DENGESIZLER ARAMASIN

Dost Erkek dedi ki...

Merhaba, Mutsuz ve Doyumsuz Bayanlar Adana ve çevresinde yaşayan, Reel birliktelik düşünen, Gizlilik ve Güven İçerisinde İlişki Arayan Seks'te Sınır Tanımayan ve Ne İstediğini Bilen Doyumsuz Bayanların Mesajını Bekliyorumm
0545 352 25 52 Özele Açık ! Skype™: Dost_erkek01 Whatsapp var

Merhaba, Evli Çiftler Eşi için Büyük ve Kalın Düşünenler.. ( Fotoğraf ispatlı ) Eşinizin Mutluluğuna Engel Olmayın 0545 352 25 52 Özele Açık! Whatsapp Var Skype™: Dost_erkek01 Not:Tek Erkeqim.. Deneyimim var.

Merhaba, Grup seks fante*zisini gerçekleştirme düşüncesinde olan Kararlı Samimi Paylaşıma Açık Gizliliğe Önem Verenler

* Evli Çiftlere 3. Tek ERKEĞİM!

* Kocasının yanında bir başka tene dokunma arzusu olan

* Tost olmayı arzulayan bayanlar

* Karısı gözlerinin önünde başka bir tene dokunurken aldığı hazzı görmek isteyenler beyler

* Sizi tanıyan sizin hassasiyetinizi bilen gizliliğe önem veren deneyimli güvenilir sırdaş samimi dost olarak tanışmak isteyenler

* 0545 352 25 52 Özele Açık ! Skype™: Dost_erkek01 Whatsapp var